Više

    Pregled sigurnosnih događaja za period 14.10.-17.10.2024. godine

    Najčitanije

    Tijekom proteklog perioda na području nadležnosti Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske evidentirani su sljedeći događaji:

    KRIMINALITET

    Evidentirana je 1 prijava počinjenja kaznenog djela.

    Dana 14.10.2024.godine u 20,15 sati PS Orašje zaprimila je prijavu da su M.J. rođen 1953.godine iz Barjeva i M.Ž. rođena 1954.godine iz Vranića zadobili lake tjelesne ozljede od strane N.Ž. rođen 1962.godine iz Kostrča vjenčani suprug M.Ž s kojim ista ne živi u zajednici više od tri godine. Po prijavi postupili policijski službenici PS Orašje koji su nakon ukazane liječničke pomoći N.Ž. zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela Nasilje u obitelji i kaznenog djela Laka tjelesna ozljeda lišen slobode i smješten u prostoriju za zadržavanje osoba lišenih slobode. M.J. zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela Laka tjelesna ozljeda lišen slobode i smješten u prostoriju za zadržavanje osoba lišenih slobode. O istom događaju upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje i dežurni sudac prekršajnog odjeljenja Općinskog suda u Orašju.

    JAVNI RED I MIR

    Nisu evidentirane prijave narušavanja javnog reda i mira.

    PROMET

    Nisu evidentirane prijava prometnih nezgoda.

    OSTALI DOGAĐAJI

    Zabilježene su 4 prijave ostalih događaja

    Dana 15.10.2024.godine u 06,55 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od B.G. iz Novog Sela koji je prijavio da su domaće svinje od njegovog susjeda M.A. napravile štetu u njegovom dvorištu. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su o istom događaju sačinili službenu bilješku.

    Dana 15.10.2024.godine u 07,45 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od Z.L. iz Odžaka koji je prijavio da je od strane nepoznatih osoba skinute registarske pločice sa putničkog motornog vozila marke Mercedes. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su o istom događaju sačinili službenu bilješku.

    Dana 15.10.2024.godine u 20,30 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od S.D. rođena 1994.godine iz Donje Dubice koja je prijavila nestanak svog malodobnog sina N.D. rođen 2012.godine. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su na terenu pronašli dijete i o istom događaju sačinili službenu bilješku.

    Dana 16.10.2024.godine u 08,00 sati PS Domaljevac-Šamac zaprimila je prijavu od Đ.P. rođen 1959.godine iz Domaljevca koji je prijavio da ima problema oko imovinsko pravnih odnosa sa M.L. rođen 1975.godine iz Domaljevca. Po prijavi postupio policijski službenik PS Domaljevac-Šamac koji sa istima obavio razgovor i M.L. upozorio na ponašanje i evidentirao u evidenciju upozorenih osoba o istom događaju sačinjena službena bilješka.

    GLASNOGOVORNIK
    Miroslav Džebić

    spot_img
    spot_img

    Posljednje obavijesti