Više

    Program obilježavanja „Dječjeg tjedna“ u Županiji Posavskoj za 2024. godinu

    Najčitanije

    Obilježavanje Međunarodnog tjedna djeteta svake godine se obilježava u prvom punom tjednu listopada mjeseca, a povodom usvojene UN Konvencije o pravima djeteta iz 1989. godine koju je potpisala i Bosna i Hercegovina. Na ovaj način želi se ukazati javnosti na potrebu i obvezu poštovanja djeteta i na zaštitu dječjih prava.

    Federalno ministarstvo rada i socijalne politike donijelo je Program obilježavanja „Dječjeg tjedna“ u Federaciji BiH za 2024. godinu. Ove godine Program se obilježava u razdoblju od 07. do 13. listopada 2024. godine na cijelom području FBiH.

    Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Županije Posavske pripremilo je Program obilježavanja „Dječjeg tjedna“ u Županiji Posavskoj za 2024. godinu. U aktivnosti Programa uključene su udruge osoba s posebnim potrebama, predškolske ustanove i osnovne škole u Županiji Posavskoj. Predviđeno je organiziranje raznih kulturnih, obrazovnih, zabavnih, rekreativnih i drugih aktivnosti u korist djece, a prema rasporedu donesenog Programa.

    Također, ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da u skladu sa svojim mogućnostima doprinesu obilježavanju „Dječjeg tjedna“ i promociji dječjih prava, izvijestili su iz Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije Posavske.

    spot_img
    spot_img

    Posljednje obavijesti