Više

    Pregled sigurnosnih događaja za period 10.06.-26.06.2024. godine

    Najčitanije

    Tijekom proteklog tjedna na području nadležnosti Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske evidentirani su sljedeći događaji:

    KRIMINALITET

    Evidentirano je 11 prijava počinjenja kaznenih djela.

    Dana 10.06.2024.godine u 16,45 sati PS Orašje zaprimila je prijavu od M.D. rođen 1989.godine iz Tolise da su ga njemu nepoznate osobe istog dana oko 13,30 sati na križanju Pete i Dvanaeste ulice u Orašju presrele i uz prijetnju nožem zatražile da ime preda svoju torbicu. O istom događaju upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje i dežurni istražitelj SKP. Operativnim radom na terenu policijski službenici SKP koji su postupali po navedenoj prijavi došli su do saznanja da je M.D. lažno prijavio kazneno djelo Razbojništvo te je isti lišen slobode i smješten u prostoriju za zadržavanje osoba lišenih slobode u PS Orašje, svemu upoznat i dežurni tužitelj KT PK Orašje. Protiv M.D. biti će poduzete sve radnje i mjere predviđenih zakonom.

    Dana 12.06.2024.godine u 09,00 sati PS Orašje zaprimila je prijavu policijskih službenika GP Orašje da je tijekom kontrole osoba i vozila na teretnom vozilu marke Man kojim je upravljao N.V. rođen 1998.godine iz Laktaša postavljena krivotvorena registarska oznaka. Po prijavi postupili policijski službenici OKP PU Orašje koji su uradili očevid i poduzeli mjere i radnje predviđene zakonom zbog osnova sumnje počinjenja kaznenog djela Krivotvorenje isprava.

    Dana 13.06.2024.godine u 23,10 sati PS Orašje zaprimila je prijavu policijskih službenika GP Orašje da je tijekom kontrole osoba i vozila na teretnom vozilu marke Man kojim je upravljao N.O. rođen 2002.godine iz Srebrenika postavljena krivotvorena registarska oznaka. Po prijavi postupili policijski službenici OKP PU Orašje koji su uradili očevid i poduzeli mjere i radnje predviđene zakonom zbog osnova sumnje počinjenja kaznenog djela Krivotvorenje isprava.

    Dana 15.06.2024.godine u 22,15 sati PS Orašje zaprimila je prijavu policijskih službenika SKP da su operativnim radom na terenu došli do saznanja da osobe Ž.K. rođen 1994. godine iz Ugljare i J.V. rođen 1991.godine iz Donje Mahale posjeduju opojnu drogu. O istom događaju upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje, te su od strane policijskih službenika SKP poduzete sve radnje i mjere zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

    Dana 16.06.2024.godine u 11,45 sati PS Orašje zaprimila je prijavu policijskih službenika SKP da su postupajući po usmenoj naredbi za pretresanje stana i pomoćnih objekata koje koristi I.O. rođen 1975.godine iz Orašja te da su tom prilikom pronađeni predmeti obuhvaćeni naredbom gdje postoje osnovi sumnje da je počinjeno kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. I.O. je od strane policijskih službenika lišen slobode i smješten u prostoriju za smještaj osoba lišenih slobode. O istom događaju upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje i sudac za prethodni postupak OS Orašje.

    Dana 16.06.2024.godine u 20,50 sati PS Orašje zaprimila je prijavu od strane D.B. rođen 1998. godine iz Donje Mahale koji je prijavio da je u Tolisi na rovovima zvanim „Špilice“ napadnut od strane I.N. rođen 1999. godine iz Tolise pri čemu mu je nanio lake tjelesne ozljede te mu je prijetio da će ga ubiti dok je u ruci držao nož. I.N. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode zbog kaznenog djela Ubojstvo a u svezi sa člankom 28. KZ FBiH. D.B. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, na način što je nožem isjekao dvije gume na putničkom motornom vozilu marke Opel Vekta koje koristi I.N. O istom događaju upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje te su poduzete sve radnje i mjere predviđene zakonom.

    Dana 17.06.2024.godine u 02,04 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od strane C.P. rođen 1990.godine iz Šamca koji je da mu je na parkingu iza ugostiteljskog objekta „Lotos“ oštećeno putničko motorno vozilo marke Mercedes. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak a o istom upoznat i dežurni istražitelj OKP PU Odžak koji će poduzeti daljnje radnje i mjere predviđene zakonom.

    Dana 18.06.2024.godine u 05,47 sati PS Orašje zaprimila je prijavu policijskih službenika GP Orašje da je tijekom kontrole osoba i vozila na putničkom motornom vozilu marke Ssangyong Rexton kojim je upravljao N.H. rođen 2003.godine iz Kladnja postavljena krivotvorena registarska oznaka. Po prijavi postupili policijski službenici OKP PU Orašje koji su uradili očevid i poduzeli mjere i radnje predviđene zakonom zbog osnova sumnje počinjenja kaznenog djela Krivotvorenje isprava.

    Dana 20.06.2024.godine u 15,45 sati PS Orašje zaprimila je prijavu od M.T. rođen 1992.godine iz Kladara Gornji koji je prijavio da je u Ugljari dovezao drva za ogrjev I.V. rođen 1940.godine iz Ugljare te da je isti na njega potegao pištolj i da se isti osjetio ugroženim za život . Po prijavi postupili policijski službenici OKP PU Orašje koji su uradili očevid i poduzeli mjere i radnje predviđene zakonom zbog osnova sumnje počinjenja kaznenog djela Ugrožavanja sigurnosti. O istom događaju upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje.

    Dana 20.06.2024.godine u 20,50 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od N.Ž. rođene 1982.godine iz Posavske Mahala koja je prijavila da ju je u dvorištu njene kuće u kojoj živi napao brat njenog supruga A.Ž. rođen 1975.godine iz Posavske Mahala te da ju je udario nekoliko puta rukom u predjelu glave uslijed čega je ista zadobila tjelesne ozljede. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak poduzeli mjere i radnje predviđene zakonom zbog osnova sumnje počinjenja kaznenog djela Laka tjelesna ozljeda. O istom događaju upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje.

    Dana 24.06.2024.godine u 12,24 sati PS Domaljevac-Šamac zaprimila je prijavu policijskih službenika GP Šamac da je tijekom kontrole osoba i vozila na teretnom motornom vozilu marke Mercedes Actros kojim je upravljao M.O. rođen 1984.godine iz Suhog Polja postavljena krivotvorena registarska oznaka. Po prijavi postupili policijski službenici OKP PU Orašje koji su uradili očevid i poduzeli mjere i radnje predviđene zakonom zbog osnova sumnje počinjenja kaznenog djela Krivotvorenje isprava.

    JAVNI RED I MIR

    Evidentirano je 2 prijave narušavanja javnog reda i mira.Dana 19.06.2024.godine u 22,20 sati od strane policijskih službenika PS Odžak prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira od strane S.L. rođenog 1957.godine iz Gornje Dubice na način da je isti vršio nuždu (urinirao) na javnom mjestu u Odžaku stvarajući nelagodu kod građana. Istom je izdan prekršajni nalog o istom sačinjena službena zabilješka.

    Dana 23.06.2024.godine u 14,48 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od D.M. rođene 2004.godine iz Novog Sela koja je prijavila da ju je na naplatnim kućicama autoceste VC u Donjem Svilaju verbalno vrijeđao N.P. rođen 1979.godine iz Odžaka. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su istima obavili razgovor, N.P. je potvrdio da je vrijeđao D.M. i da prihvaća odgovornost za navedeni prekršaj. Istom je izdan prekršajni nalog o istom sačinjena službena zabilješka.

    PROMET

    Evidentirano je 11 prijava prometnih nezgoda.

    Dana 11.06.2024.godine u 23,30 sati PS Odžak zaprimila je prijavu prometne nezgode (samoslijetanje) koja se dogodila u Novom Selu u kojoj je sudjelovao S.M. rođen 2004.godine iz Odžaka sa putničkim motornim vozilom marke VW Polo. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Odžak koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo.

    Dana 18.06.2024.godine u 09,30 sati PS Odžak zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila na parkingu hotela „Euro“ u Odžaku u kojoj su sudjelovali L.H.R. rođen 1963.godine iz Švicarske sa putničkim motornim vozilom marke Iveco i M.I. rođen 1980.godine iz Odžaka sa putničkim motornim vozilom marke Audi. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Odžak koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo.

    Dana 19.06.2024.godine u 13,00 sati PS Odžak zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Odžaku u kojoj su sudjelovali Z.J. rođen 1983.godine iz Vojskove sa putničkim motornim vozilom marke Audi A5 i M.J. rođen 1991.godine iz Odžaka sa putničkim motornim vozilom marke VW Golf. Na vozilima nastala manja materijalna šteta bez povrijeđenih osoba. Sudionici prometne nezgode razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o prometnoj nezgodi.

    Dana 20.06.2024.godine u 11,25 sati PS Orašje zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila na BP „Hifa“ Ugljara u kojoj je sudjelovao F.T. rođen 1981.godine iz Tuzle sa teretnim motornim vozilom marke Opel Movano ostvario kontakt sa metalnim ormarićem. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Orašje koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo.

    Dana 20.06.2024.godine u 19,25 sati PS Orašje zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila na GP Orašje u kojoj je sudjelovao I.S-M. rođen 1952.godine iz Zvornika sa putničkim motornim vozilom marke Nissan Almera ostvario kontakt sa spuštenom rampom . Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Orašje koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo.

    Dana 21.06.2024.godine u 12,55 sati PS Odžak zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Odžaku u kojoj su sudjelovali M.M. rođen 1963.godine iz Odžaka sa putničkim motornim vozilom marke Opel Corsa i A.Č. rođena 2003.godine iz Odžaka sa putničkim motornim vozilom marke VW Polo. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Odžak koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo.

    Dana 21.06.2024.godine u 22,10 sati PS Odžak zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila na autoputu GP Svilaj-Odžak u kojoj je sudjelovao J.S.H. rođen 1995,godine iz Austrije sa teretnim motornim vozilom marke Volvo i priključnim vozilom marke Fajmon ostvario kontakt sa prometnim znakom. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Odžak koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo.

    Dana 23.06.2024.godine u 16,20 sati PS Orašje zaprimila je prijavu prometne nezgode (samoslijetanje) koja se dogodila u Boku u kojoj je sudjelovao I.A. rođen 2010.godine iz Oštre Luke sa motociklom marke Yamaha XC 125. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Orašje koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok je vozač motocikla I.A. zadobio teške tjelesne ozljede.

    Dana 24.06.2024.godine u 09,30 sati PS Odžak zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Odžaku u kojoj su sudjelovali E.H. rođena 1965.godine iz Odžaka sa putničkim motornim vozilom marke VW Passat i R.Ć. rođena 1972.godine iz Odžaka sa putničkim motornim vozilom marke Audi A4. Sudionici prometne nezgode razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o prometnoj nezgodi.

    Dana 25.06.2024.godine u 09,30 sati PS Orašje zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila 24.06.2024.godine oko 23,30 sati na lokalnoj cesti Orašje-Matići u kojoj je sudjelovao N.P. rođen 1963.godine iz Rosenheima sa putničkim motornim vozilom marke Jaguar CF 1. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Orašje koji su uradili očevid.

    Dana 25.06.2024.godine u 15,30 sati PS Orašje zaprimila je prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju u kojoj su sudjelovali I.V. rođen 1966.godine iz Vidovica sa putničkim motornim vozilom marke Toyota Yaris i A.K. rođen 1996.godine iz Orašja sa putničkim motornim vozilom marke VW Golf 8. Po prijavi postupili policijski službenici OPP-a PU Orašje koji su uradili očevid. U prometnoj nezgodi nastala materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo.

    OSTALI DOGAĐAJI

    Zabilježeno je 22 prijava ostalih događaja.

    Dana 11.06.2024.godine u 22,15 PS Odžak zaprimila je prijavu o preglasnoj glazbi u Odžaku kod obiteljske kuće M.J. rođen 1996.godine iz Odžaka. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji M.J. upozorili na ponašanje i evidentirali u evidenciju upozorenih osoba su o istom sačinili službenu zabilješku.

    Dana 13.06.2024.godine u 13,00 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od Š.K. rođena 1986.godine iz Odžaka da joj je nestao novčanik ispred TC „Kort“ u Odžaku. Po prijavi postupio policijski službenik PS Odžak koji je o istom sačinio službenu zabilješku.
    Dana 13.06.2024.godine u 17,35 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od Z.H. rođena 1971.godine iz Odžaka da joj je nestao bicikl ispred OŠ „Vladimir Nazor“ u Odžaku. Po prijavi postupio policijski službenik PS Odžak koji je o istom sačinio službenu zabilješku.

    Dana 14.06.2024.godine u 10,25 sati PS Orašje zaprimila je prijavu od A.T. rođene 1974.godine iz Orašja da ima problema sa E.P. rođen 1999.godine iz Orašja. Po prijavi postupili policijski službenici PS Orašje koji E.P. upozorili na ponašanje i evidentirali u evidenciju upozorenih osoba su o istom sačinili službenu zabilješku.

    Dana 15.06.2024.godine u 06,05 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od S.T. rođen 1944.godine iz Potočanskog Lipika koji je prijavio da se njegova supruga Z.T. rođena 1951,godine nalazi u beživotnom stanju. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak na lice mjesta izašao dežurni mrtvozornik koji je utvrdio da se radi o prirodnoj smrti. O istom događaju sačinjena službena zabilješka.

    Dana 18.06.2024.godine u 19,45 sati PS Orašje zaprimila je prijavu od P.M. rođen 1955.godine iz Tolise koji je prijavio da ima problema sa susjedom I.K. rođen 1979.godine iz Tolise na način da ga isti verbalno vrijeđa. Po prijavi postupili policijski službenici PS Orašje koji I.K. upozorili na ponašanje i evidentirali u evidenciju upozorenih osoba su o istom sačinili službenu zabilješku.

    Dana 18.06.2024.godine u 12,24 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od M.G. koja je prijavila bivšeg supruga I.G. radi vrijeđanja preko društvenih mreža te da joj neda njene privatne stvari. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su o svemu sačinili službenu zabilješku.

    Dana 18.06.2024.godine u 16,30 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od LJ.G. koja je prijavila da ima problema sa susjedom I.J. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su o svemu sačinili službenu zabilješku.

    Dana 19.06.2024.godine u 07,45 sati PS Odžak zaprimila je prijavu I.G. rođenog 1976.godine iz Vrbovca koji je prijavio da ima problema s bivšom suprugom M.G. u vidu slanja poruka preko društvenih mreža. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su o svemu sačinili službenu zabilješku.

    Dana 19.06.2024.godine u 18,20 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od strane uposlenice restorana „EX“ u Gornjoj Dubici da ima problema sa gostom u lokalu. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su utvrdili da je probleme pravila S.Z. rođena 1998.godine i da se radi o duševno bolesnoj osobi. Ista je prevezena do Doma zdravlja Odžak gdje je nakon pregleda od strane dežurnog liječnika upućena u bolnicu u Slavonski Brod. O svemu sačinjena službena zabilješka.

    Dana 20.06.2024.godine u 10,47 sati PS Odžak zaprimila je prijavu o saznanjima da na lokalitetu poljoprivrednog zemljišta zvanom „Čopori“ koje je u državnom vlasništvu nalazi određena grupa osoba koja vrši uzurpaciju navedenog zemljišta. Po prijavi postupili policijski službenici PU Odžak te su utvrdili da udruženje poljoprivrednika „Žito“ iz Odžaka zastupano po J.K. iz Donjeg Svilaja angažovalo više osoba koje vrše vršidbu merkantilne pšenice koja je zasijana od strane udruge „Žito“iz Odžaka. Policijski službenici PU Odžak su poduzeli službene radnje te će se izvršiti i druge provjere i poduzimati druge radnje ovisno o uputstvima KT PK Orašje.

    Dana 20.06.2024.godine u 11,25 sati PS Domaljevac-Šamac zaprimila je prijavu od strane M.Š. rođen 1977.godine iz Brvnika koji je prijavio da u Brvniku gori kontejner. Po prijavi postupio policijski službenik PS Domaljevac-Šamac te je na licu mjesta zatekao djelatnike DVD Domaljevac koji su lokalizirali požar i ugasili vatru. O svemu sačinjena službena zabilješka.

    Dana 21.06.2024.godine u 08,30 sati PS Domaljevac-Šamac zaprimila je prijavu da je u Župni ured u Domaljevcu došla R.S. rođena 1973.godine iz Domaljevca, psihički oboljela osoba, da ih uznemirava i da ne želi napustiti prostorije Župnog ureda. Po prijavi postupili policijski službenici PS Domaljevac-Šamac koji su R.S. odvezli u DZ Domaljevac-Šamac gdje je nakon pregleda upućena u ŽB Orašje, odakle je upućena na liječenje u UKC Tuzla. O svemu sačinjena službena zabilješka.

    Dana 21.06.2024.godine u 11,45 sati PS Orašje zaprimila je prijavu od strane I.M. rođen 1992.godine iz Klagenfurta koji je prijavio da je na magistralnoj cesti M1.8. u mjestu Dusine kamen oštetio vjetrobransko staklo na putničkom motornom vozilu marke BMW X5. Po prijavi postupili policijski službenici OPP PU Orašje koji su o istom sačinili službenu zabilješku.

    Dana 24.06.2024.godine u 00,00 sati PS Orašje zaprimila je prijavu od strane E.T. rođen 1964.godine iz Orašja koji je prijavio preglasnu glazbu kod njegove susjede A.M. rođene 1982.godine Iz Orašja. Po prijavi postupili policijski službenici PS Orašje koji A.M. upozorili na ponašanje i evidentirali u evidenciju upozorenih osoba su o istom sačinili službenu zabilješku.

    Dana 24.06.2024.godine u 08,50 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od strane E.D. rođene 1981.godine iz Odžaka te prijavila prijetnje od strane muža i nesuglasice s njim . U svezi sa navedenim od strane policijskih službenika OKP PU Odžak i PS Odžak sačinjena službena zabilješka.

    Dana 24.06.2024.godine u 09,45 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od J.I. rođene 1935.godine iz Odžaka koja je prijavila da njen brat A.I. rođen 1945.godine iz Odžaka ne odgovara ne telefonske pozive niti otvara vrata kuće.Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak koji su u unutrašnjosti kuće zatekli beživotno tijelo A.I., na lice mjesta izašao dežurni mrtvozornik koji je utvrdio da se radi o prirodnoj smrti. O istom događaju sačinjena službena zabilješka.

    Dana 24.06.2024.godine u 12,30 sati PS Domaljevac-Šamac zaprimila je prijavu od strane Đ.Đ. rođen 1996.godine iz Domaljevca da ima problema sa M.L. rođen 1967.godine iz Bazika. Po prijavi postupio policijski službenik PS Domaljevac-Šamac koji M.L. upozorio na ponašanje i evidentiro u evidenciju upozorenih osoba su o istom sačinio službenu zabilješku.

    Dana 24.06.2024.godine u 16,00 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od strane S.K. iz Donjeg Svilaja koja je prijavila da na poljoprivrednom zemljištu na lokalitetu „Čopori“ ilegalno ušli NN poljoprivrednici. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak i istom sačinili službenu zabilješku.

    Dana 24.06.2024.godine u 16,30 sati PS Odžak zaprimila je prijavu od strane D.K. rođen 1960.godine iz Gornje Bišnje i prijavio da ga NN poljoprivrednici sa strojevima ometaju na posjedu poljoprivrednog zemljišta „Čopori“. Po prijavi postupili policijski službenici PS Odžak i istom sačinili službenu zabilješku.

    Dana 24.06.2024.godine u 18,45 sati PS Odžak zaprimila je prijavu o saznanjima da se na lokalitetu poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu zvanom „Čopori“ nalaze članovi udruženja „Žito“ iz Odžaka, koji su izvršili protupravni ulazak na posjed navedenog poljoprivrednog zemljišta. Po prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici PU Odžak, te utvrdili da je udruženje „Žito“ iz Odžaka zastupano po J.K. iz Donjeg Svilaja angažovalo više osoba sa strojevima koji vrše pripremu zemljišta za sjetvu kukuruza. Na licu mjesta od strane policijski službenika OKP PU Odžaka izvršen je očevid te su poljoprivrednici udruženja poljoprivrednika „Žito“ prekinuli sa vršenjem radova i udaljili sa navedene parcele. O navedenom upoznat dežurni tužitelj KT PK Orašje koji je naložio da se radi na prikupljanju saznanja sa ciljem utvrđivanja da li u navedenim radnjama postoje osnovi sumnje o počinjenju kaznenog djela Protupravno zauzimanje nekretnine od općeg značaj. Policijski službenici OKP PU Odžak poduzet će i druge mjere i radnje predviđenih zakonom.

    Dana 25.06.2024.godine u 11,00 sati PS Domaljevac-Šamac zaprimila je prijavu od strane M.I. rođen 1967.godine iz Domaljevca koji je prijavio da ima problema sa P.V. rođen 1973.godine iz Domaljevca koji je u jutarnjim satima došao do njegove kuće gdje su se verbalno sukobili zbog ranijeg konflikta. Po prijavi postupili policijski službenici PS Domaljevac-Šamac koji su sa imenovanim osobama obavili razgovor te iste upozorili na ponašanje i evidentirali u evidenciju upozorenih osoba, o istom sačinjena službena zabilješka.

    GLASNOGOVORNIK
    Miroslav Džebić

    spot_img
    spot_img

    Posljednje obavijesti