Više

    Pregled sigurnosnih događaja za period 21.11.-23.11.2022. godine

    Najčitanije

    Tijekom proteklih 48 sati na području nadležnosti Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske evidentirani su sljedeći događaji:

    KRIMINALITET

    Nisu evidentirane prijave počinjenja kaznenih djela.

    JAVNI RED I MIR

    Nisu zabilježene prijave narušavanja javnog reda i mira.

    PROMET

    Nisu evidentirane prijave prometnih nezgoda.

    Tijekom proteklih 48 sati policijski službenici su kontrolirali 103 vozila i vozača. Uručili su 17 prekršajnih naloga i 4 obavijest o učinjenom prekršaju zbog nedopuštenog parkiranja. Iz prometa su isključili 2 vozila.

    OSTALI DOGAĐAJI

    Zabilježena je jedna prijave ostalih događaja.

    Dana 22. studenog 2022. godine oko 18,20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojoj I.Dž. iz Boka prijavljuje da ima problema s S.R. iz Boka. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je obavila obavijesne razgovore s imenovanim nakon čega je S.R. upozorila zbog ne primjerenog ponašanja.

    Tijekom proteklih 48 sati policijski službenici su legitimirali 4 nepoznate osobe.

    Policijski službenici su u sklopu svojih aktivnosti, a u vezi s pandemijom koronavirusa izvršili 49 obilazaka ugostiteljskih objekata s ciljem utvrđivanja prekoračenja djelatnog vremena, a u skladu sa Zapovijedima kriznog stožera Županije Posavske. Obilaskom i nadzorom nisu evidentirali prekoračenja djelatnog vremena ugostiteljskih objekata.

    Na koncu tijekom analiziranog perioda zaprimljena je 1 prijava sigurnosnih događaja te su provedene 2 aktivnosti povodom pandemije koronavirusa.

    GLASNOGOVORNIK
    Zdenko Ćubel

    spot_img
    spot_img

    Posljednje obavijesti